REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de FilmManaging Talents 2019: Casting deschis cu Floriela Grapini


     Programul Managing Talents din cadrul Les Films de Cannes à Bucarest 2019 le-a oferit tinerilor actori nu numai cursuri, ci și posibilitatea de a fi aleși pentru noua producție Tatăl mută munții, film regizat de Daniel Sandu și produs de Mobra Film. Sala de la Cinema Pro s-a umplut de participanți la cursul și selecția conduse de Floriela Grapini, directoare de casting.
     Managing Talents are menirea să intermedieze întâlnirea dintre actori și diferiți directori de casting invitați la festival. În programul din acest an, a fost invitat, pentru un masterclass, agentul de casting Manuel Puro, un profesionist care a lucrat alături de Guillermo del Toro, Cate Blanchett sau Rachel Weisz.
     După sesiunea de casting deschis, la gala Les Films de Cannes à Bucarest au fost anunțați câștigătorii: Radu Mateucă, Ioan Paraschiv, Ana Covalciuc, Andreea Boboc.
Imagine: Elena Bădic
Montaj: Radu Georgescu


Galerie Foto

Cuvinte cheie: floriela grapini, les films de cannes a bucarest 2019, managing talents 2019, mobra film, tatal muta muntii film

Opinii: