REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de Film



Mădălina Ghenea, în „Youth” de Paolo Sorrentino


     Independența Film anunță ca în data de 22 ianuarie 2016 va avea loc premiera în cinematografele din România a filmului Youth, în regia lui Paolo Sorrentino.
     Filmul se bucură de o distribuţie de excepţie: Michael Caine, câștigătorul premiului Oscar, Harvey Keitel, actrița câștigătoare a premiului Oscar, Rachel Weisz, Paul Dano, Jane Fonda și Mădălina Ghenea. Este cel de-al șaptelea film al regizorului care a primit Oscarul pentru cel mai bun film străin în 2014, pentru La grande bellezza.
     Youth e despre doi bătrâni, un dirijor și compozitor și un regizor, care încearcă să accepte faptul că timpul lor se scurge cu rapiditate, filmul investigând relațiile lor cu familia și legăturile dintre ei.
     La coloana sonoră a acestui film, Sorrentino a colaborat cu David Lang, care a compus muzica și pentru La grande bellezza. Youth mai conține piese ale lui Mark Kozelez și Paloma Faith, care apar în film.
     Paolo Sorrentino a fost din nou acompaniat de Luca Bigazzi ca director de imagine și de Cristiano Travaglioli ca editor. Ludovica Ferrario a fost responsabilă de proiectarea set-up-lui și Carlo Poggioli s-a ocupat de costume.
 


Galerie Foto

Cuvinte cheie: harvey keitel, independența film, mădălina ghenea, michael caine, paolo sorrentino, rachel weisz

Opinii: