REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de Film„Dheepan”, din 30 octombrie în cinematografe


     Independența Film anunță premiera în cinematografele din România a filmului Dheepan, premiat cu Palme d’Or anul acesta la Cannes.

     Dheepan este regizat de Jacques Audiard (Un profet, De battre mon cœur s'est arrêté) și va rula în cinematografele din România începând din data de 30 octombrie.
     Filmul va fi prezentat în avanpremieră în cadrul Les Films de Cannes à Bucarest (23 - 29 octombrie), în prezența regizorului.
     8 filme distribuite de Independența Film pot fi văzute începând de vineri, 23 octombrie, la Les Films de Cannes à Bucarest, 7 dintre ele sunt arătate în avanpremieră: La Tête haute / Standing Tall, de Emmanuelle Bercot - în deschidere, în prezența regizoarei; Dheepan, de Jacques Audiard - Palme d’Or, în prezența regizorului; The Assassin - Premiul pentru regie; Our Little Sister, de Hirokazu Kore-Eda - Competiția Oficială; Love, de Gaspar Noé - în afara competiției, 3D; Le tout nouveau testament - Quinzaine des Réalisateurs; La loi du marché - Premiul pentru interpretare masculină; Amy - în afara competiției (deja în cinematografe).
     Detalii: Independentafilm.ro // Facebook

 


 Galerie Foto

Cuvinte cheie: dheepan film, independența film, jacque audiard

Opinii: