REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de Film„Mă cheamă Costin” și „4:15 PM Sfârșitul lumii”, în competiția de scurtmetraje de la Sarajevo


     Mă cheamă Costin (regia Radu Potcoavă) și 4:15 PM Sfârșitul lumii (regia Gabi Virginia Șarga, Cătălin Rotaru) au fost selecționate în competiția de scurtmetraj a Festivalului Internațional de Film de la Sarajevo (12-20 august 2016).
     Cele două scurtmetraje au avut premiera națională în cadrul programului Zilele Filmului Românesc de la TIFF 2016, iar 4:15 PM Sfârșitul lumii a avut premiera mondială în competiția de scurtmetraj a festivalului de la Cannes.
     La Sarajavo au mai fost selecționate documentarele Doar o răsuflare (regia Monica Lăzurean-Gorgan) și Cinema, mon amour (regia Alexandru Belc) și lungmetrajele de ficțiune Inimi cicatrizate (regia Radu Jude) și Câini (regia Bogdan Mirică).
     Detalii: Sff.ba
(21.07.2016)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: 4:15 p.m. sfarsitul lumii film, 4:15 pm. the end of the world film, ma cheama costin film, my name is costin film, sarajevo film festival 2016, scurtmetraje romanesti sarajevo

Opinii: