REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de Film“Acasă, My Home”, Premiul cel Mare al competiției de documentar de la Cracovia


     Acasă / Acasă, My Home, documentarul ce urmărește cu empatie povestea unei familii care luptă pentru acceptare și propria definiție a libertății, după 20 de ani petrecuți în Delta Văcărești, a câștigat Premiul cel Mare al competiției de documentar din cadrul celei de-a 60-a ediție a Festivalului Internațional de Film de la Cracovia. 
     Filmul de debut al lui Radu Ciorniciuc își adaugă astfel un nou titlu la palmaresul internațional impresionant, printre care și Premiul Special al Juriului pentru Imagine în competiția World Cinema Documentary la Sundance Film Festival, Marele Premiu la DOK.fest Munchen și Premiul Special al Juriului la Thessaloniki Documentary Festival.
     Documentarul este produs de Monica Lăzurean-Gorgan, prin casa de producție Manifest Film, în co-producție cu HBO Europe, Corso Film (Germania), Kino Company (Finlanda).
Detalii: Krakow Film Festival
(08.06.2020)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: acasa my home film, festivalul internațional de film de la cracovia 2020, monica lazurean-gorgan, radu ciorniciuc

Opinii: