REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de Film



„Soldații. Poveste din Ferentari”, în competiție la TLV Fest 2018


     Soldații. Poveste din Ferentari (regia Ivana Mladenović) a fost selectat în competiția oficială a TLV Fest – Festivalul Internațional de Film LGTB de la Tel Aviv, care se desfășoară în 31 mai și 9 iunie 2018.
     Filmul va avea două proiecții la Cinemateca din Tel Aviv, în datele de 2 și 5 iunie 2018. Cu sprijinul ICR Tel Aviv, Adrian Schiop, protagonistul și co-scenaristul filmului, va participa la festival și la sesiunea de Q&A de după proiecție, în perioada 1-3 iunie 2018.
     TLVFest -Festivalul Internaţional de Film LGBT este unicul festival de film de acest gen din Israel. De-a lungul timpului, festivalul s-a bucurat de prezența unor importante personalități și activiști pentru drepturile comunității LGBT, precum Alan Cumming, Lea DeLaria, Bruce La Bruce, Wieland Speck (curator al Berlinale Panorama), Jay Brannan (Shortbus), Jamie Babbit, Angela Robinson (D.E.B.S.), Joey Arias, Cheryl Dunye (The Watermelon Woman), Mark Christopher (Studio 54), Alanté Kavaïté (The Summer of Sangaile), Daniel Ribeiro (The Way He Looks).
     Detalii: www.icr.ro
(30.05.2018)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: adrian schiop, ivana mladenovic, lgbt tel aviv, soldatii poveste din ferentari film

Opinii: