REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de Film„Sfârșitul verii” proiectat în deschiderea „Bondoc”, la Cinema Elvira Popescu


     Documentarul de scurtmetraj Sfârșitul verii / End of Summer (regia Alina Manolache) a deschis premiera oficială a filmului Bondoc, miercuri seară, pe 21 septembrie, la Cinema Elvira Popescu.
     Produs de Dan Nuțu prin Aristoteles Workshop Association, cu o imagine semnată de Ruben Agadjanean și un montaj realizat de Gabi Basalici și Mircea Bobînă, filmul conturează portretul colectiv al unor absolvenți de liceu din Vama, Bucovina. Este ultima vară înainte ca fiecare să pornească pe drumul său, în care frenezia momentelor petrecute împreună începe să se amestece cu incertitudinile viitorului și cu primele gânduri mature.
     Sfârșitul verii va putea fi văzut înaintea tuturor proiecțiilor Bondoc de la Cinema Elvira Popescu din București
     Documentarul Bondoc, în regia lui Mihai Mincan, Cristian Delcea și Mihai Voinea va rula în cinematografele din România din 23 septembrie, în București (Cinema Muzeul Țăranului Român, Cinemateca Union, Cinema Elvira Popescu), Cluj-Napoca (Cinema Victoria), Brașov (Cinemateca Patria) și Sibiu (Librăria Habitus). Filmul urmărește povestea lui Dan Bondoc, maestru la şah în vârstă de 78 de ani, care trăieşte singur în Bucureşti.
     Detalii: Program
(22.09.2016)

Cuvinte cheie: aristoteles workshop 2016, bondoc film, cinema elvira popescu, documentare romanesti, sfarsitul verii film

Opinii: