REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de Film



Premieră Cinepub – „Sfârșitul verii”, de Alina Manolache


     După întâlnirea Cercul de la Cărturești cu producătorii Dan Nuțu și Cristina Hoffman, regizoarea Adina Pintilie, și fondatorul CINEPUB, Lucian Georgescu, CINEPUB vă propune un documentar produs de Aristoteles Workshop: Sfârșitul verii, regizat de Alina Manolache.
     Prezentat în premieră internațională la Festivalul de Film Documentar de la Sibiu Astra, Sfârșitul verii urmărește un grup de băieți de liceu dintr-un mic sat românesc pe parcursul ultimelor nopți din vacanța de vară. În ciuda bravadei, a atitudinii îndrăznețe sau chiar a obrăzniciei băieților afișată după lăsarea întunericului, trecerea lor la maturitate este marcată de nesiguranță și de multiple întrebări despre viitor, despre dragoste, bărbăție sau identitate.
     Anul acesta, Aristoteles Workshop are loc între 1 și 31 august, la Baru Mare, în județul Hunedoara. Competiția este deschisă tinerilor creatori din întreaga lume: regizori, cameramani și monteuri. Înscrierile sunt deschise până la 1 iunie 2018, iar pentru detalii consultați site-ul www.aworkshop.org.
     Detalii: www.cinepub.ro
(06.04.2018)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: alina manolache, aristoteles workshop, cinepub.ro, documentare romanesti, sfarsitul verii film

Opinii: