REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de FilmJohn C. Reilly şi Joaquin Phoenix, la American Independent Film Festival


     Actorii Joaquin Phoenix și John C. Reilly se află în România pentru filmările producției internaționale The Sisters Brothers, în regia lui Jacques Audiard. Cu ocazia prezenței lor la București, American Independent Film Festival organizează sâmbătă, 16 septembrie, o serie de proiecții speciale.
     De la ora 19.00, la Cinema PRO va fi proiectat filmul The Little Hours (regia Jeff Baena, 2017) și de la 20:45, la Cinemateca Eforie, Hard Eight (regia Paul Thomas Anderson, 1996), ambele în onoarea lui John C. Reilly, iar la ora 21:00, la CinemaPRO, este programat filmul lui Spike Jonze, Her, cu Joaquin Phoenix în rol principal. În funcție de ora la care se vor încheia sâmbătă filmările de la The Sisters Brothers, Joaquin Phoenix şi John C. Reilly sunt aşteptaţi la începutul sau la finalul proiecțiilor, pentru a saluta publicul.
     Regizorul Barry Jenkins, câștigătorul Oscarului pentru Cel mai bun film în 2017, va deschide festivalul printr-un Q&A în direct prin Skype la finalul proiecţiei filmului Moonlight, vineri, 15 septembrie, de la ora 18:15, la Cinemateca Eforie. Festivalul prezintă şi o secţiune Focus Ethan Hawke în cadrul căreia actorul va introduce filmele Born to Be Blue (19 septembrie, ora 21.00, Cinema PRO) şi Boyhood (20 septembrie, ora 19.15, Cinema PRO) şi va susţine un Q&A la finalul proiecţiei Before the Devil Knows You’re Dead (21 septembrie, ora 19.00, Cinema PRO), la închiderea festivalului.
     Detalii: filmedefestival.ro
(12.09.2017)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: american independent film festival, festival de film bucuresti, joaquin pheonix, john c. reilly

Opinii: