REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de FilmCea de-a 15-a ediție a Festivalului de Film Românesc de la Londra


     Cea de-a 15-a ediție a Festivalului de Film Românesc de la Londra se numește Fragments of Truth și are loc la Curzon Soho, între 24 și 28 octombrie 2019.
     Regizorul Corneliu Porumboiu va fi prezent cu două filme, thrillerul La Gomera și documentarul Fotbal infinit. Vor fi proiectate și filmele de debut Lemonade, de Ioana Uricaru, și Un pas în urma serafimilor, de Daniel Sandu, iar festivalul se va închide cu Moromeții 2 (regia Stere Gulea), partea a doua a uneia dintre cele mai apreciate adaptării cinematografice românești. Filmele sunt subtitrate în limba engleză.
     Festivalul de Film Românesc din Londra (RFF) prezintă multe titluri importante și provocatoare. Artiși populari și talentați vor fi prezenți la premierele britanice ale celor mai recente filme românești, printre care: Corneliu Porumboiu, Ioana Uricaru, Stere Gulea, Vlad Ivanov, Arantxa Etchevarria Porumboiu.
     Detalii: www.rofilmfest.com
(15.10.2019)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: fotbal infinit film, la gomera film, lemonade film, morometii 2 film, romanian film festival 2019, romanian film festival london, un pas in urma serafimilor film

Opinii: