Online Magazine Edited by The national union of filmmakers

Film Critics Association 2015 Award for Best Film JournalismShadows II (2017)

Umbre II (2017)

45 min./6 ep - Action Drama - - 12.11.2017

Synopsis: Umbre follows Relu (Șerban Pavlu), an enforcer for a small-time mob boss (Doru Ana), as he struggles to keep his family in the dark about his job. The series starts off when Relu accidentally kills a man. Day by day, the secrets he keeps become increasingly oppressive and the lies begin to surface, one by one.

 

Director: Igor Cobileanski, Bogdan Mirică

Writer: Bogdan Mirică

Stars: Șerban Pavlu, Maria Obretin


Photo Gallery:

 • Shadows II (2017)
 • Shadows II (2017)
 • Shadows II (2017)
 • Shadows II (2017)
 • Shadows II (2017)
 • Shadows II (2017)
 • Shadows II (2017)
 • Shadows II (2017)
 • Shadows II (2017)
 • Shadows II (2017)
 • Shadows II (2017)
 • Shadows II (2017)
 • Shadows II (2017)
 • Shadows II (2017)

Browse the entire gallery

Casting:

Şerban Pavlu Relu
Maria Obretin Gina
Dorel Vişan Toma
Browse the entire cast and crew

Produced By

HBO Europe
Multi Media Est

Distributors

HBO Europe

Storyline

Relu Oncescu (Șerban Pavlu) și soția sa, Gina, s-au separat. Cele două vieți ale lui Relu se intersectează violent. Fiica lui se căsătorește cu băiatul Căpitanului, mafiotul pentru care lucrează Relu. Tinerii așteaptă un copil, primesc cadou de nuntă o mașină scumpă și pleacă în luna de miere. Răfuielile vechi îi ajung din urmă pe copii și pe părinți. În lumea interlopă totul se plătește. Relu îi caută pe vinovați și încearcă să-și facă singur dreptate. Timpul a trecut și afacerile clanului Căpitanu' au devenit din ce în ce mai mari și mai suspecte în ochii unui polițist care vrea să-i înfunde. Totul e amenințat. Relu vrea să-și răzbune familia și nimic nu-i mai stă în cale. E gata să sacrifice un mare transport și să plătească cu viața pentru a-i găsi pe făptași.
Episodul 1: La Clubul Snagov are loc o nuntă: fata lui Relu, Magda, se mărită cu Teddy, fiul mafiotului Căpitanu'. În timpul acesta, într-o parcare, are loc un incident ai cărui protagoniști sunt un șofer de tir și un bărbat misterios. După petrecere, cei doi însurăței, care așteaptă un copil, pleacă în luna de miere cu mașina nouă, primită cadou, o decizie cu urmări neprevăzute.
Episodul 2: Magda și Teddy încearcă să-și revină după evenimentul șocant prin care au trecut. Relu începe să caute indicii care să-l ducă la descoperirea adevărului despre accident. Relu și Căpitanu’ hotărăsc să-și facă dreptate pe cont propriu și să afle cine este responsabil înaintea poliției.
Episodul 3: Prin metode mai puțin ortodoxe, Relu reușește în scurt timp să descopere o informație vitală care îl duce cât mai aproape de descoperirea numelui persoanei care are toate răspunsurile la întrebările lui.
Teddy se implică în răzbunarea lui Relu și experiența brutală funcționează pentru băiat ca o inițiere într-o lume violentă în care totul se plătește și nimeni nu scapă nevătămat.
Episodul 4: Pe drumul spre răzbunare, Relu are o confruntare cu unul dintre cei mai puternici mafioți, Domnul Toma. De vreme ce totul are un preț în lumea interlopă, Relu nu se va liniști până când nu se va face dreptate. Emilian, un polițist ambițios și malefic, începe să lucreze la cazul lui Căpitanu’. Gina, acum divorțată, se apropie din ce în ce mai mult de șeful său, Sebastian.
Episodul 5: Temându-se că afacerile lui sunt în pericol, Căpitanu' îi cere niște răspunsuri lui Relu care nu este pregătit să dezvăluie ceea ce a aflat. Gina încearcă să se descurce fără ajutorul fostului ei soț. Magda începe să se îndoiască de căsnicia ei. Fără supravegherea părinților săi, Chuckie are probleme cu poliția. Emilian e hotărât să-i înfunde pe Căpitanu' și pe oamenii săi, iar Nico, pentru a-și scăpa pielea, este pregătită să facă orice.
Episodul 6: După ce trec prin alt eveniment terifiant, Teddy și Magda au o discuție serioasă amânată de prea mult timp. Împins de dorința lui de-și demonstra puterea, Emilian află niște informații care îl vor ajuta să se apropie de prinderea lui Relu și a Căpitanului, care au pus la cale o mare afacere ilegală. Pare că totul va fi dat în vileag și lumea lui Relu va fi dată peste cap.
 
 

 

Trivia

 • Serialul este bazat pe Small Time Gangster, un format creat de Boilermaker Burberryși licențiat de DRG Formats.
 • Scenariul sezonului II este creația originală a lui Bogdan Mirică.
 • Sezonul II este difuzat în toate țările din Europa în care HBO operează: România, Polonia, Bulgaria, Ungaria, Croația, Republica Cehă, Muntenegru, Macedonia, Serbia, Slovenia, Slovacia, Bosnia și Hertegovina, Danemarca, Suedia, Norvegia, Finlanda și Spania.

Website

https://www.facebook.com/serialul.umbre/
Shadows II (2017) - Photo