Online Magazine Edited by The national union of filmmakers

Film Critics Association 2015 Award for Best Film JournalismPremieră cu noroc pentru „Ghinionistul”


     La premiera de gală a filmului Ghinionistul, care a avut loc vineri seară la Grand Cinema&More din Băneasa Shopping City, au fost prezente mai multe celebrități autohtone pentru a sărbători lansarea comediei pe marile ecrane  din toată țara.
     Regizorul Iura Luncaşu, alături de scenariştii Salex Iatma şi Radu Gabriel, care de asemenea interpretează roluri importante în filmul Ghinionistul, au fost întâmpinaţi de actorii: Vlad LogiganGheorghe Visu, Sânziana Tarţa, Diana Dumitrescu, Virgil Ianţu, Augustin Viziru, Levent Sali şi Codin Maticiuc.
     De la premiera de gală nu au lipsit nici personalități ale showbiz-ului românesc: Adelina Pestriţu, Nicole Cherry, Marius Moga, Speak, Răzvan Fodor, Mihai Petre, George PiştereanuFlorin Zamfirescu, Flavia Hojda, Corneliu Ulici, Anca Ţurcasiu, Andra Petrescu şi Majda Aboulumosha, fiind doar câteva dintre celebrităţile care au fost prezente la evenimentul de lansare a comediei Ghinionistul.
     Pentru mulţi dintre invitaţi, evenimentul a reprezentat ocazia perfectă pentru o vizionare în familie, motiv pentru care atât echipa filmului cât şi vedetele au venit însoţiţi în principal de apropiaţi. Gheorghe Visu a păşit pe covorul roşu alături de soţie, în timp ce Radu Gabriel a avut-o aproape pe fiica sa Ana, iar Virgil Ianţu a sosit la premieră de asemenea însoţit de fiica sa, Jasmina.
     Punctul culminant al evenimentului l-a constituit transmisiunea în direct a premierei filmului pe pagina de Facebook Ghinionistul, în timpul căreia vedetele prezente la eveniment au răspuns afirmativ invitaţiei lansate de Codin Maticiuc şi Levent Sali de a prelua pe paginile oficiale imaginile de la premiera de gală.
(15.12.2017)

Tags: gheorghe visu, ghinionistul film, iura luncasu, premiera romaneasca, vlad logigan

Comments: