Online Magazine Edited by The national union of filmmakers

Film Critics Association 2015 Award for Best Film Journalism„Două lozuri” - record de spectatori în primul weekend


     Comedia românească Două lozuri a bătut recordul de spectatori și încasări pentru un film românesc în primul weekend, fiind văzut de 27.182 de spectatori și având încasări de 424.926 lei.
     Astfel, Două lozuri devine cel mai de succes film românesc din ultimii ani la lansarea în cinematografe. Filmul este o producție independentă cu un buget de numai 30.000 de euro, aproximativ de 20 de ori mai puțin decât bugetul mediu al unui film românesc.
     Un interviu AaRC cu regizorul Paul Negoescu și directorul de imagine Ana Drăghici poate fi văzut aici, precum și un interviu cu actorii Dragoș Bucur, Alexandru Papadopol și Dorian Boguță.
     Două lozuri spune povestea comică a trei bărbați dintr-un mic orășel de provincie care câștigă marele premiu la loto, însă nu după mult timp, biletul câștigător nu mai e de găsit, așa că cei trei sunt nevoiți să pornească într-o călătorie ca să-l recupereze. Inspirată de nuvela lui I. L. Caragiale, „Două Loturi”, comedia a fost lansată în cinematografe pe 7 octombrie, îi are în rolurile principale pe Dragoș Bucur, Alexandru Papadopol și Dorian Boguță și este distribuită în România de RoImage2000.
     Detalii: Facebook
(11.10.2016)

Tags: actoriedefilm.ro, alexandru papadopol, box office romania, comedie romaneasca, dorian boguta, doua lozuri film, dragos bucur

Comments: