REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de FilmInterviul săptămânii cu Paul Negoescu și Ana Drăghici


     Două lozuri este cel de-al doilea lungmetraj al regizorului Paul Negoescu și primul semnat de directoarea de imagine Ana Drăghici. Filmul a adunat aproximativ 1000 de spectatori la premiera din cadrul TIFF 2016, la proiecția specială de la Vlaha, iar următoarele vizionări din cadrul festivalului, fiind la fel de populare. Două lozuri urmează să fie proiectat în deschiderea Festivalului de Film „Ceau, Cinema!” peste câteva zile, pe 14 iulie, la Grădina de Vară din Timișoara și va fi lansat în cinematografe pe 7 octombrie 2016.
     O producție independentă a școlii de actorie coordonate de Dragoș Bucur, Alexandru Papadopol și Dorian Boguță, filmul a avut ca obiectiv implicarea cursanților de la Actoriedefilm.ro în realizarea unui film. Am discutat, la TIFF, cu Paul Negoescu și Ana Drăghici despre ce presupune o astfel de colaborare, precum și despre proiectele lor următoare.
 
Imagine: Valeriu Ciubotaru
 
(11.07.2016)

Cuvinte cheie: actoriedefilm.ro, ana draghici, doua lozuri film, paul negoescu, tiff 2016, zilele filmului romanesc tiff 2016

Opinii: