Online Magazine Edited by The national union of filmmakers

Film Critics Association 2015 Award for Best Film Journalism



Cristina Iacob a început filmările pentru “#Selfie 2”


Săptămâna aceasta, echipa #Selfie s-a întors pe platoul de filmare pentru #Selfie 2: Cum să te măriţi în 3 zile (working title)!

     Proaspăt recompensaţi la Premiile Gopo cu Premiul Publicului pentru  cel mai mare succes românesc în box office-ul din 2014 (102.026 spectatori), protagoniştii din #Selfie, alături de regizoarea Cristina Iacob, pregătesc continuarea poveştii. Olimpia Melinte, Crina Semciuc, Flavia Hojda, Vlad Logigan, Levent Sali şi Alex Călin pornesc într-o nouă aventură, alături de Alina Chivulescu şi Răzvan Vasilescu. 
Dacă în prima parte fetele organizau o escapadă înainte de bacalaureat, de data aceasta miza este diferită: Roxi, Yasmine şi Ana se reunesc într-un pariu care le va schimba vieţile: Care se mărită prima în trei zile?
Filmările au început luni, 30 martie, vor dura până pe 7 mai şi se vor desfăşura în 41 de locaţii din Bucureşti şi judeţul Ilfov.
Apariţii surprinzătoare ale unor vedete şi actori din showbizz-ul românesc vor completa distribuţia unui nou film de comedie, destinat publicului tânăr. 
Regia este semnată de Cristina Iacob, imaginea filmului este realizată de Barbu Bălăşoiu, iar scenariul este semnat de Alex Jecu, Cristina Iacob, Maria Spirache şi Tudor Potra. Producătorul filmului este Cristina Dobriţoiu.Lucrez cu un cast extraordinar, filmul are o echipă de producţie plină de energie şi fiecare zi pe platoul de filmare este o bucurie. Spectatorii vor simţi cu siguranţă acest lucru în sala de cinema, când vor urmări #Selfie2“, a declarat Cristina Iacob, regizoarea filmului.
Bugetul filmului este de 900.000 de euro.
Selfie2: Cum să te măriţi în 3 zile (working title) va avea premiera în cinematografele din România în primăvara anului 2016.

Tags: crina semciuc, cristina iacob, flavia hojda, olimpia melinte, selfie, selfie 2, selfie 2 cum sa te mariti in trei zile

Comments: