Online Magazine Edited by The national union of filmmakers

Film Critics Association 2015 Award for Best Film Journalism



BIEFF prelungește termenul de înscriere până pe 11 septembrie


     Festivalul Internațional de Film Experimental București prelungește termenul de înscriere la programul celei de-a șasea ediții până pe 11 septembrie.
     Filmul înscris trebuie să fi fost produs în ultimii 3 ani și să nu depășească durata de 40 de minute. Pașii pentru înregistrare îi puteți găsi aici.
     Filmele românești alese vor putea fi incluse în Competiția Internațională sau Panorama Românească.
     BIEFF se află sub patronajul Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale și al Universității Naționale de Arte din București și are sprijnul Centrului Național al Cinematografiei.
     De asemenea, are ca parteneri câteva dintre cele mai importante festivaluri de film și instituții din sfera cinematografului de avangardă şi a artelor vizuale: Quinzaine des Réalisateurs - Cannes Film Festival, Berlinale Forum Expanded, Centrul Pompidou, Festivalul Internațional de Film Rotterdam, IDFA Festivalul Internațional de Film Documentar Amsterdam, Festivalul Internaţional de Scurtmetraj Oberhausen, Le Fresnoy - Studio National des Arts Contemporains, EYE Film Institute Netherlands sau Cinedans - Dance on Screen Festival Amsterdam, fiecare aducând la Bucureşti o selecţie din programele lor din ultimii ani.
     Detalii: BIEFF // Facebook 

Tags: bieff 2015, bucharest international experimental film festival, inscrieri la bieff 2015, scurtmetraje romanesti

Comments: