REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de FilmUn nou documentar Aristoteles Workshop pe Cinepub


     Cinepub.ro continuă parteneriatul cu Aristoteles Workshop, atelierul de documentar, cu permiera online a filmului Independența, regizat de Rastko Petrovic.
     Filmul este un portret al unui copil care încearcă să ducă o viață normală, dar este uneori copleșit de faptul că trăiește departe de mama sa, plecată să lucreze în străinătate. Independența a fost un cămin de nefamiliști din Sibiu, devenit cu timpul bloc de locuințe. Spațiile foarte mici fac ca viața oamenilor de aici să nu fie prea ușoară. Răzvan e un copil care trăiește în acest loc.
     Odată cu lansarea producției Aristoteles Workshop, Cinepub.ro anunță și startul înscrierilor pentru cel mai important program adresat filmului documentar din România. Anul acesta, Aristoteles Workshop este realizat în parteneriat cu Universitatea Babeș Bolyai din Cluj-Napoca, Facultatea de Teatru și Televiziune, și are loc între 1 și 31 august, la Baru Mare. Competiția este deschisă tinerilor creatori din întreaga lume: regizori, cameramani şi monteuri.
     Detalii: www.cinepub.ro // www.aworkshop.org
(16.03.2018)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: aristoteles workshop, cinepub.ro, documentare romanesti, independenta film, rastko petrovic

Opinii: