REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de Film



Talents Sarajevo anunță participanții ediției din 2016


     Talents Sarajevo, din cadrul Festivalului Internațional de Film de la Sarajevo, a publicat lista celor 71 de actori, regizori, directori de imagine, critici de film și producători care vor participa anul acesta.
     Pentru cea de-a 10-a ediție, organizatorii au primit un număr record de 374 de înscrieri în 2016, dintre care 168 au fost regizori. Totodată, s-a observat un interes crescut și pentru programul Pack & Pitch, unde au fost 78 de înscrieri de această dată.
     Din România vor participa actorii Maria Dinulescu, Adina Stetcu și Vlad Udrescu, regizorii Paula Oneț, Sorin Poamă și Yuval Shapira, producătorii Carla Fotea și Bogdan Palici, scenarista Simona Sava, directorii de imagine Simona Șușnea și Carmen Bianca Tofeni, precum și criticii de film Andreea Mihalcea și Andreea-Alexandra Patru. Sorin Poamă va participa și la programul Film Stage Studio Scenes din cadrul Talents Sarajevo.
     Detalii: Sff.ba // Sarajevo Talents 2016
(30.06.2016)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: festivalul international de film sarajevo 2016, participanti romani, program tineri cineasti, sarajevo talents 2016

Opinii: