REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de Film



Sezonul femeilor regizor la ICR Londra se încheie cu „Doar o răsuflare” și „Captivi de Crăciun” 


     Marți, 23 aprilie, programul Cinematecii Românești de la Institutul Cultural Român din Londra continuă cu Doar o răsuflare, film regizat de Monica Lăzurean-Gorgan și prezentat în premieră britanică, și Captivi de Crăciun, în regia Iuliei Rugină.
     Cele două proiecții fac parte din Sezonul dedicat femeilor regizor, program derulat în cadrul Cinematecii Românești de la ICR Londra pe parcursul lunilor martie și aprilie, și care reunește câteva dintre cele mai cunoscute regizoare ale momentului din România: Anca Damian, Monica Lăzurean-Gorgan, Ivana Mladenovic, Adina Pintilie, Iulia Rugină și Ioana Uricaru.
     Cinemateca Românească este unul dintre programele permanente ale ICR Londra, menit să pună în valoare filme românești din toate timpurile. Începând cu anul 2017, Cinemateca prezintă o serie de filme românești recente, care nu au intrat în rețelele de distribuție britanice.
     Detalii: icr-london.co.uk
(22.04.2019)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: captivi de craciun film, doar o rasuflare film, icr londra, iulia rugina, monica lazurean-gorgan, sezonul femeilor regizor la londra

Opinii: