REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de FilmSezonul doi al serialului „Umbre” are premiera anul acesta


     Primul sezon al serialului Umbre , care a avut premiera în decembrie 2014, s-a bucurat de un succes incontestabil în rândul publicului, reușind să devină cea mai apreciată producție HBO realizată în România.
     Finalul primului sezon îl surprinde pe Relu (Şerban Pavlu) în momentul în care, pentru a scăpa din situația complicată în care se află, face o înțelegere cu Toma (Dorel Vişan) – capul mafiei constănțene – ca să-l lichideze pe Căpitanu’ (Doru Ana). Dar odată ce află că fiica sa, Magda (Mădălina Craiu), așteaptă un copil cu Teddy (Gabriel Huian), fiul Căpitanului, va mai putea Relu să-și păstreze promisiunea și ce consecințe vor avea deciziile sale? Pentru a face lucrurile și mai complicate, în ecuație apare un nou jucător – Emilian – un polițist cu personalitate volatilă, care are alibiul legii pentru a comite fapte ilegale. Când lucrurile par să scape definitiv de sub control, din Spania vine Nicu, fratele Căpitanului și adevăratul cap al lumii interlope bucureștene.   
     Cel de-al doilea sezon al serialului Umbre este scris integral de regizorul și scenaristul Bogdan Mirică, care semnează și regia împreună cu Igor Cobileanski. Directorul de imagine este  Andrei Butică, iar Adam Balasz este responsabil pentru muzică.
     Din partea HBO Europe, producătorii executivi sunt Antony Root, Wayne Henry și Steve Mathews, iar Alina David este producător.
     Casa de producție care a realizat ambele sezoane ale serialului este Multi Media Est, reprezentată de Dragoș Vîlcu și Valentin Antofi.
(07.02.2017)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: bogdan mirica, hbo romania, serban pavlu, serial romanesc, umbre serial

Opinii: