REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de FilmRuby joacă în comedia „Ghinionistul”


     Blondă şi cu o costumaţie diferită de cele cu care ne-a obişnuit, Ruby este de nerecunoscut în rol de proprietară complet necruţătoare faţă de chiriaşii săi din comedia Ghinionistul, unde din 8 decembrie, odată cu premiera filmului pe marile ecrane, talentata artistă răspunde la numele de Zizi şi are cele mai amuzante replici.
     În noul film regizat de Iura Luncaşu , Ruby îl are drept soţ pe Augustin Viziru, al cărui personaj se poate spune ca nu este la fel de atent la business-ul familiei cum este Zizi, ba mai mult, demonstrează clar că interesul lui e în altă parte.
     Ghinionistul reuneşte un număr impresionant de celebrități, alături de Ruby şi Augustin Viziru, filmul are partituri generoase și pentru actorii: Vlad Logigan, Sânziana Tarţa, Gheorghe Visu şi Radu Gabriel, Dorian Popa, Levent Sali, Diana Dumitrescu, Marius Damian, Sorin Miron, Virgil Ianţu şi Codin Maticiuc.
     Scenariul este semnat de Salex Iatma, Iura Luncaşu şi Radu Gabriel, producători fiind Iura Luncaşu şi Andrei Băltăreţu-Iancu. Filmările au avut loc în luna octombrie a anului trecut, în oraşul Reşita, precum şi în împrejurimi.
     Povestea comediei Ghinionistul este despre haz de necaz, despre un tip prea prins în grijile zilnice şi prea convins că este urmărit de ghinion, încât uită că unele lucruri depind doar de el pentru a-şi îndeplini visele. Ce-i drept, are multe „pieze rele” în jur! 
 
(17.11.2017)

Cuvinte cheie: gheorghe visu, ghinionistul film, iura luncasu, ruby, vlad logigan

Opinii: