REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de FilmPremiile U.P.F.A.R. – A.R.G.O.A. pentru 2017


     Uniunea Producătorilor de Film şi Audiovizual din România - Asociaţia Română de Gestiune a Operelor din Audiovizual, asociație al cărei președinte este regizorul Dinu Tănase, a organizat o gală de premiere la sfârșitul anului 2017. Premiile cu valoare financiară au fost acordate pentru susținerea producțiilor independente. Producătorii filmelor premiate la Festivalul Indie IPIFF 2017 au fost recompensați și de UPFAR-ARGOA: Ciprian Mega pentru Dimineața care nu se va sfârși, Alexandru Ranta (Străinul), Ruxandra Cernat, Ștefan Marin, Andrada Vaidos, Ruxandra Cernat (Timeless Love), John Florescu și Viorel Chesaru (Trump vs.Clinton). Premii au primit și studiourile de film membre UPFAR-ARGOA.
     Criticii de film Călin Stănculescu, Bujor T.Râpeanu și Manuela Cernat au primit Diploma de onoare pentru promovarea filmului românesc. Diplomă de onoare a primit și UNATC București, reprezentată de regizorul Doru Nițescu.
     Printre partenerii media care au fost recompensați cu Diploma de onoare UPFAR-ARGOA se află Digi Tv și AaRC.ro, ”un adevărat letopiseț al cinematografiei moderne”, așa cum a afirmat Dinu Tănase.   
Imagine: Valeriu Ciubotaru
Montaj: Radu Georgescu 


Galerie Foto

Cuvinte cheie: dinu tanase, indie ipiff 2017, premiile upfar argoa 2017, upfar argoa

Opinii: