REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de FilmOne World Romania s-a amânat


     Festivalul Internațional de Documentar și Drepturile Omului One World Romania, amână cea de-a 13-a ediție, care ar fi trebuit să aibă loc între 20 și 29 martie 2020. Lăsăm mai jos comunicatul trimis de organizatori:

     „Dragi prieteni,
     După ce am analizat atent situația cu privire la evoluția epidemiei COVID-19, inclusiv măsurile recente luate de autorități, și am luat în considerare toate aspectele implicate în luarea acestei decizii, ne pare rău să vă anunțăm că suntem nevoiți să amânăm cea de-a 13-a ediție a festivalului One World Romania, care ar fi trebuit să se desfășoare în perioada 20-29 martie. Deși implicațiile pentru toate părțile - invitați, parteneri, echipa festivalului - sunt semnificative, iar decizia ne afectează major din punct de vedere logistic și financiar (situație pe care o împărtășim cu toate celelalte asociații independente și instituții din sectorul cultural afectate de actuala criză), considerăm că aceasta e decizia corectă și responsabilă, în contextul actual.
     Dorim să mulțumim tuturor partenerilor, invitaților și prietenilor festivalului pentru înțelegerea și pentru susținerea arătate în aceste zile. Suntem hotărâți să reluăm cât de curând organizarea acestei ediții și vom comunica, în scurt timp, o nouă perioadă (în intervalul mai-iunie) în care intenționăm să mutăm festivalul și, ulterior, noul program - pe zile, ore și locații.
     Abia așteptăm să ne revedem sănătoși, cu bucurie și poftă de filme documentare.
     Echipa One World Romania”
 
     De asemenea, comunicatul anunță că biletele și abonamentele deja achiziționate rămân valabile, numărul de intrări fiind resetat pentru a permite rezervarea locurilor la momentul la care proiecțiile vor fi reprogramate. Biletele vor putea fi schimbate după anunțarea noului program printr-un email transmis Eventbook (office@eventbook.ro).
     Cei care doresc rambursarea contravalorii abonamentelor sau a biletelor trebuie să anunțe, într-un termen de 28 de zile de la acest anunț, printr-un email către office@eventbook.ro în care se menționează numărul comenzii.
     Detalii: www.festival-oneworld.ro
(10.03.2020)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: coronavirus, covid-19, festival de documentar si drepturile omului bucuresti, one world romania 2020

Opinii: