REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de Film„No Man’s Land”, în competiția Sleepwalkers a PÖFF Shorts


     No Man's Land, în regia lui Marius Olteanu, a fost selectat în competiția internațională Sleepwalkers a PÖFF Shorts, cel mai nou festival de scurtmetraje din zona baltică, care va avea loc în perioada 21 - 26 noiembrie, la Tallinn (Estonia).
     PÖFF Shorts, parte a Tallinn Black Nights, a fost înființat anul acesta prin comasarea festivalurilor Animated Dreams și Sleepwalkers, inițiate la finalul anilor 1990. PÖFF Shorts este dedicat acum filmelor de scurtmetraj și animațiilor.
     Scurtmetrajul lui Marius Olteanu, o producție independentă Wearebasca, îi are în distribuție pe Ofelia Popii, Marius Turdeanu, Ioan Paraschiv, Cătălin Pătru, Vasiliana Pătru și Florian Mircea Nan.
     Bazat pe evenimente reale, petrecute în 2016, filmul spune povestea unei femei care trebuie să se întoarcă urgent în țară cu tatăl ei, bolnav în fază terminală, de la o clinică din Germania. Ajunsă la granița cu România, ea își dă seama că nu poate merge mai departe.
     Marius Olteanu a realizat scenariul și regia filmului. Imaginea este semnată de Luchian Ciobanu, de costume s-a ocupat Alexandra Alma Ungureanu Stroe, de montaj - Ion Ioachim Stroe, iar de sunet – Ioan Filip și Dan Ștefan Rucăreanu. Producători sunt Claudiu Mitcu, Marius Olteanu, Robert Fița și Ion Ioachim Stroe.
     No Man's Land a fost prezentat în selecția oficială a Transilvania International Film Festival 2017 și la Festival International du Film Francophone de Namur, în selecția „Regard du Present”.
     Detalii: Facebook
 

 
(07.11.2017)


Galerie Foto


Galerie Video:

Cuvinte cheie: marius olteanu, no mans land film, ofelia popii, scurtmetraje romanesti, wearebasca

Opinii: