REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de Film„Mo”, proiectat la Festivalul de Film Francofon din Roma


     România participă la ediția a XI-a a FRANCOFILM - Festivalul Filmului Francofon din Roma, prin proiecția filmului Mo, regizat de Radu Dragomir. Inițiativa este susținută de Ambasada României în Republica Italiană și Accademia di Romania in Roma, cu sprijinul Institutului Cultural Român. Prezența la acest festival, organizat de Institutul Francez – Centre Saint Louis cu prilejul Zilei Internaționale a Francofoniei, se înscrie în seria de evenimente organizate în România, pentru a marca aniversarea a 50 de ani de la lansarea mișcării francofone.
     Proiecția filmului Mo va avea loc duminică, 8 martie 2020, ora 17.00, la sediul Institutului Francez – Centre Saint Louis din Largo Toniolo 21/22. Proiecția va fi în limba română, cu subtitrări în italiană. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.
     Mo şi prietena ei sunt prinse copiind de către cel mai sever profesor din facultate. După ce îl roagă să mai dea o dată examenul, profesorul le invită la el acasă. Aici, cele două studente vor fi supuse unui examen neașteptat. Totul pare o glumă, până când Mo îşi pierde controlul. Lansat în cinematografe în 2019, Mo îi are ca protagoniști pe actorii Dana Dana RogozMădălina Craiu și Răzvan Vasilescu.
     Detalii: Institutul Cultural Român
(02.03.2020)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: dana rogoz, madalina craiu, mo film, radu dragomir, razvan vasilescu

Opinii: