REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de Film„Mo”, din 4 octombrie în cinematografele din România


     Dana Rogoz, Mădălina Craiu și Răzvan Vasilescu sunt protagoniștii filmului Mo, regizat de Radu Dragomir. Filmul va putea fi văzut pe ecranele din România de pe 4 octombrie.
     Mo şi prietena ei sunt prinse copiind de către cel mai sever profesor din facultate. Cele două cer o a doua șansă, iar profesorul le propune un examen neaşteptat.
     „Ideea acestui film mi-a venit după ce am văzut o știre la TV cu o studentă de la Cluj, care își filmase pe ascuns profesorul în camera lui de cămin, în timp ce acesta îi cerea să întrețină relații sexuale în schimbul promovării examenului, la care o picase timp de 3 ani la rând”, spune regizorul Radu Dragomir. AaRC a publicat un interviu cu regizorul la scurt timp după premiera în cadrul TIFF.
     Debutul regizoral al lui Radu Dragomir, Mo a fost selectat în competiția oficială de la Sarajevo, iar în România a rulat în avanpremieră la TIFF. Mo a fost primit cu căldură atât de către public, cât și de către presă și critica de specialitate.
     Filmările au avut loc în 2017 și 2018 la București și este produs de Scharf Film Production și Strada Film. Imaginea este semnată de Liviu Mărghidan, montajul de Tudor D. Popescu, sunetul de Marius Stănescu, costumele de Adina Bucur. Art director este Gabriel Bucur. Filmul a fost realizat cu sprijinul CNC, finanțator: Media Investment și Optimum Media.
     Mo va putea fi văzut pe ecranele din România de pe 4 octombrie, distribuit de Bad Unicorn.
     Detalii: Mo FB
 

 
(09.09.2019)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: dana rogoz, madalina craiu, mo filmul, radu dragomir, razvan vasilescu

Opinii: