REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de Film„Miss Sueño”, premieră mondială la Trieste Film Festival


     Scurtmetrajul Miss Sueño, regizat de Radu Potcoavă, va avea premiera mondială la Festivalul de Film de la Trieste, care are loc în perioada 19-28 ianuarie 2018.
     Roxana se pregătește să plece din țară ca să se stabilească la Madrid, în Spania. Cu ajutorul lui Dan și a soției lui, Alina, fata își va găsi repede un loc de muncă și va începe o nouă viață.
     Din distribuie fac parte actorii Bogdan Dumitrache, Aurora Păunescu, Olimpia Melinte și Marin Grigore. Directorul de imagine este Andrei Butică, monteur – Cătălin Cristuțiu, art director – Mălina Ionescu, make-up – Dora Codita, location manager – Eugen Matei Lumezianu, 1st AD – Constantin Costache Donici, production manager – Răzvan Lazarovici, producător executiv –Alina Tarbă, producători – Claudiu Mitcu, Ioan Ioachim Stroe și Robert Fița.
     Scurtmetrajul este produs de WeAreBasca, cu sprijinul Centrului Național al Cinematografiei din România și co-finanțat de McCann Worldgroup Romania. 
(12.01.2018)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: aurora paunescu, bogdan dumitrache, olimpia melinte, radu potcoava, wearebasca

Opinii: