REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de Film„Miracolul din Tekir” – proiecții de gală și întâlniri cu publicul


     Miracolul din Tekir, regizat de Ruxandra Zenide, urmează să aibă câteva vizionări speciale, în cadrul cărora publicul va întâlni echipa filmului.
     De asemenea, o parte dintre aceste proiecții vor fi subtitrate în limba franceză și engleză la Cinema Elvira Popescu și în limba engleză la Grand Cinema&More din Băneasa Shopping City și la Cinemateca Union.
     Vineri, 4 martie, de la ora 20,00, la Cinema City Constanta Park va avea loc o premieră de gală la care vor participa și membrii echipei: actrița Dorotheea Petre, regizoarea Ruxandra Zenide și producătorul Alex Iordăchescu.
     Duminică, 6 martie, de la ora 18,00 echipa va fi prezentă la cinema Elvira Popescu pentru o întâlnire cu publicul.
    Luni, 7 martie, de la ora 19,30, la Grand Cinema&More din Băneasa Shopping City va avea loc o proiecție specială pentru mame, cu surprize din partea echipei de producție.
     De vineri, 4 martie, Miracolul din Tekir intră în cinematografele din România și va putea fi văzut în orașele: București (Cinema City AFI Palace Cotroceni, Cinema City MegaMall, Cinema City Sun Plaza, Grand Cinema & More în Băneasa Shopping City, Noul Cinematograf al Regizorului Român, Sala Elvira Popescu, Cinemateca Union), Constanța (Cinema City Park, Cityplex), Cluj Napoca (Cinema City Iulius Mall, Cinema Victoria), Ploiești (Cinema City Ploiesti Shopping City), Brașov (Cinema One), Bârlad (Cityplex Victoria), Satu Mare (Grand Mall), Lugoj (Cinema Bela Lugosi), Focșani (Cinema Balada), Odobești (Casa de Cultură Odobești) și Gura Humorului (Casa de Cultură).
     Prezentat în premieră internațională la Zurich Film Festival, Miracolul din Tekir a fost premiat cu trofeul The Emerging Swiss Talent Award.
     Detalii: Facebook


Galerie Foto

Cuvinte cheie: bogdan dumitrache, dorotheea petre, miracolul din tekir film, premieră de gală

Opinii: