REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de FilmMarian Crișan regizează miniseria HBO Europe „Valea mută”


     Marian Crișan regizează noua producție HBO Europe, începând astăzi filmările în România. Valea mută este un thriller văzut prin ochii a doi adolescenți a căror întâlnire clandestină se transformă într-un coșmar. Seara celor doi este întreruptă în mod dramatic de o crimă la care sunt martori fără voie.
     Echipa HBO care a realizat și va produce miniseria Valea mută este formată din: Johnathan Young și Steve Matthews, producători executivi HBO Europe, Andra Radu, producător creativ HBO România, și Alina David, producător HBO România.
     Imaginea filmului este semnată de Tudor Mircea, colaboratul lui Crișan la Megatron, Morgen și Rocker, iar casa de producție a miniseriei este Castel Film, reprezentată de Bogdan Moncea.
     Noua producție HBO Europe va avea patru episoade și este o adaptare a unui format norvegian, Øyevitne/Eye Witness. Cristian Barna semnează scenariul miniseriei Valea mută.
     Începând de astăzi, timp de 48 de zile, actorii, regizorii și echipa de producție se vor afla pe platourile de filmare pentru a realiza noua producție originală HBO Europe, Valea mută. Filmările vor avea loc în mai multe localități din țară, printre care: Brașov, Cheia și București. Premiera producției este programată pentru finele anului.


Galerie Foto

Cuvinte cheie: hbo europe, marian crisan, miniserie hbo, valea muta serial

Opinii: