Dragostea lui Victor, un rocker la 45 de ani, pentru fiul său Florin depăşeşte limitele a ceea ce e social şi moral acceptat. Viaţa de zi cu zi a tatălui orbitează în jurul fiului său, dependent de droguri. Disperat şi gata de a depăşi orice obstacol pentru a-i asigura fericirea, Victor ajunge să fure şi să se umilească. Pe lângă legătura de sânge, ceea ce îi uneşte şi mai mult pe cei doi e muzica. Muzica rock." /> Aarc.ro - Rocker (2012)

Revistă online editată de Uniunea Cineaștilor din România

Premiul pentru publicistică 2015 al Asociaţiei Criticilor de filmRocker (2012)

Rocker


91 min. - Dramă - IM 18 - 22.02.2013


Sinopsis :

Dragostea lui Victor, un rocker la 45 de ani, pentru fiul său Florin depăşeşte limitele a ceea ce e social şi moral acceptat. Viaţa de zi cu zi a tatălui orbitează în jurul fiului său, dependent de droguri. Disperat şi gata de a depăşi orice obstacol pentru a-i asigura fericirea, Victor ajunge să fure şi să se umilească. Pe lângă legătura de sânge, ceea ce îi uneşte şi mai mult pe cei doi e muzica. Muzica rock.

Regie: Marian Crişan

Scenariu: Marian Crişan

Actori Principali: Dan Chiorean, Alin State, Ofelia Popii


Galerie foto


Galerie video


Vezi filmul pe Cinepub


Distribuție

Dan Chiorean Victor
Alin State Florin
Ofelia Popii Laura
Vezi tot genericul

Producători

Mandragora

Date de producție

Câştigă concursul de proiecte CNC sesiunea iunie-iulie 2010, obţinând un credit de 1.084.828 lei.

Distribuitori

Transilvania Film

Festivaluri

  1. 2013 - Vilnius - Premiul pentru interpretare masculină (Dan Chiorean)
    2013 - UCIN - Premiile pentru interpretare masculină rol secundar (Alin State), costume, coloană sonoră
    2013 - GoEast Germania - Cel mai bun actor (Dan Chiorean)
    2013 - Festivalul de Film Herceg Novi, Muntenegru - Cel mai bun actor (Dan Chiorean), Cel mai bun regizor (Marian Crișan)

Trivia

  • Scenariul s-a numit "Iguanele", titlu cu care filmul a intrat în producţie
  • Prima proiecţie are loc la festivalul de la San Sebastian in 23.09.2012
  • Proiectat la Festivalul Internațional de Film de la San Sebastian – Spania, 2012; Festivalul de Film de la Trieste – Italia, 2013; Festivalul Internațional de Film de la Goteborg – Suedia, 2013; Festivalul Internațional de Film de la Vilnius – Lituania, 2013; Festivalul Internațional de Film Fabio Fest de la Praga – Cehia, 2013; Festivalul Internațional de Film de la Wiesbaden – Germania, 2013; Festivalul Internațional de Film Indielisboa – Portugalia, 2013; Festivalul de Film de la Bruxelles – Belgia, 2013; Festivalul Internațional de Film Transilvania– România, 2013; Festivalul Internațional de Film Tofifest – Polonia, 2013; Festivalul Internațional de Film de la Sankt Petersburg – Rusia, 2013