REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de FilmLiviu Săndulescu filmează ”Cărturan”, cu Teodor Corban în rolul principal


     După premiatul scurtmetraj Betoniera, produs de Anca Puiu pentru Mandragora, scenaristul și regizorul Liviu Săndulescu debutează în lungmetraj cu Cărturan (titlu de lucru), povestea unui bărbat care se pregătește să moară. Echipa filmează în comuna Davidești, de lângă Mioveni, județul Argeș, dar și la Câmpulung Muscel.
     Cărturan (co-scenarist Bogdan Toma) este produs tot de Anca Puiu pentru Mandragora și îi are în distribuție pe Teodor Corban, Adrian Titieni, Iulia Lumânare, actori cu care Liviu Săndulescu a colaborat și la Betoniera. Roluri secundare au Dana Dogaru, Cristina Flutur și Vlad Popescu, un adolescent distribuit în rolul nepotului lui Cărturan.
Din echipă fac parte directorul de fotografie Oleg Mutu, scenografa Alexandra Alma Ungureanu, designerul de costume Dana Anghel, director de casting Iulia Lumânare, production manager Șerban Rogoveanu.   
Echipa AaRC a fost pe platoul de filmare și vom avea un reportaj la rubrica În producție. 
(23.07.2018)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: adrian titieni, anca puiu, carturan film, liviu sandulescu, mandragora, teodor corban

Opinii: