REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de FilmLaura Baron: ”Film4Fun 2019 are competiție internațională de scurtmetraj”


     Festivalul Film4Fun de la Sinaia (1-4 august), dedicat filmelor de lung și scurtmetraj de comedie, are, de la ediția a XI-a, competiție internațională. Scurtmetraje din toată lumea intră în concurs alături de filme românești, printre care Turnul din Pisa, regizat de Bogdan Ilieșiu sau Headlight, regizat de Ionuț Gaga. La festival vor fi prezenți invitați din Franța, Germania, Rusia, Croația, SUA.
     Laura Baron a fost invitată la Festivalul BUZZ pentru un masterclass de producție, prilej cu care ne-a vorbit și despre programul din acest an al Festivalului Film 4 Fun pe care Fundația CineRemember îl organizează cu sprijinul Primăriei Sinaia. Proiecțiile și celelalte manifestări se desfășoară la Centrul Carmen Sylva, Parcul Ghica, Casino și Cinema Carpați.
     Printre evenimentele organizate pentru spectatorii aflați în vacanță la Sinaia sunt concertul trupei Dl. Goe, ale cărei cântece sunt inspirate de piesele lui Ion Luca Caragiale, spectacolul de street dance cu trupa Midnight Pearls, spectacolul de teatru cu piesa ”Buzunarul cu pâine”, atelierul de benzi desenate pentru copii, concursul de cultură cinematografică din Parcul Ghica, masterclassul de film experimental. După experiența reușită din 2018, vor fi proiecții speciale cu spoturi publicitare cu umor. Un eveniment special este proiecția documentarului realizat de Horea Lapteș despre Lucian Pintilie, la care vor fi prezenți actorul Florin Zamfirescu și realizatorul. Trofeul Film 4 Fun 2019 îi va fi înmânat lui Ion Dichiseanu.
Detalii: facebook
 
     În afară de organizarea acestui festival, Laura Baron are multe proiecte în lucru, ca producător la Hi Fi Production.
Imagine: Valeriu Ciubotaru
Montaj: Radu Georgescu

 
(24.07.2019)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: festival pentru filme de comedie, festivalul film 4 fun sinaia 2019, fundatia cineremeber, laura baron, primaria sinaia

Opinii: