REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de FilmFestivalul Film 4 Fun de la Sinaia are loc între 1 și 4 august 2019


     Cea de-a XI-a ediție a Festivalului Film 4 Fun va avea loc în perioada 1-4 august 2019, la Sinaia. Proiecțiile sunt programate la Cazino Sinaia și la Cinema Carpați, iar Parcul Ghica va fi gazda concursului de cultură cinematografică și a spectacolului „Street Dance”. De-a lungul celor câteva zile de festival, publicul se va putea întâlni cu invitați speciali din USA, Franța, Croația, Rusia și Ungaria.
     Centrul Cultural Carmen Silva va găzdui o proiecție de film pentru copii, urmată, pentru prima dată la Festivalul Film4Fun, de un atelier de benzi desenate susținut de autorul de benzi desenate Mihai Ionuț Grăjdeanu.
     O expoziție de fotografii din arhiva personală a actorilor Ion Dichiseanu și Florin Zamfirescu va fi expusă în holul Cazinoului Sinaia.
     Ediția din acest an a festivalului aduce, în premieră, competiția internațională de scurtmetraj de comedie. În acest program au fost incluse filme din Olanda, Spania, Italia, USA, Rusia, Germania, Macedonia, Kenia și România. Câștigătorii vor fi aleși de un juriu internațional.
     „Mă bucur să vă invit la cea de-a XI-a ediție a Festivalului Film 4 Fun, una specială deoarece din acest an avem participare internațională. Experiențele frumoase din ultimii 10 ani ne dau motive să continuăm cu acest eveniment foarte așteptat la Sinaia, care atrage an de an în orașul nostru pasionanții de film și cultură. Vom avea un weekend cu premiere cinematografice, expoziții și invitați foarte iubiți de spectatori”, spune Vlad Oprea, primarul orașului Sinaia.
     Detalii: www.film4fun.ro // www.facebook.com/film4funro
(08.07.2019)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: festival de film sinaia, film 4 fun sinaia 2019, florin zamfirescu, ion dichiseanu

Opinii: