REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de Film



IPIFF se pregătește de cea de-a XI-a ediție


     Uniunea Producătorilor de Film și Audiovizual din România-Patronatul Societăților de Producție din Cinematografie și Televiziune (UPFAR-PSPCT), în parteneriat cu Agenția Română de Gestiune a Operelor din Audiovizual (UPFAR-ARGOA), cu sprijinul Centrului Național al Cinematografiei și al Arhivei Naționale de Film – Cinemateca Română, organizează cea de-a XI-a ediție a IPIFF – Festivalul Indie al Producătorilor de Film Independenți, între 14 și 17 decembrie 2016.
     Timp de patru zile cinefilii din Bucureşti vor avea din nou ocazia să vizioneze la Cinemateca Eforie cele mai noi premiere indepedente, precum și o serie de scurtmetraje ale Şcolilor de Film.
     Din 2013, IPIFF şi-a propus să devină promotorul şi susţinătorul producţiilor INDIE, a producătorilor de film cu adevărat independenţi.
     Începând cu această ediţie, IPIFF-ul  va dedica o zi (17 decembrie) din programul festivalului întâlnirilor cu producătorii independenţi  pentru a stabili împreună modalităţile concrete de promovare, susţinere şi de sprijin direct pentru producţia de film independentă.
     Totodată, organizatorii deschid înscrierile pentru scurtmetraje realizate independent până la data de 1 decembrie.
     Detalii: Ipiff.ro
(22.11.2016)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: festivalul producatorilor independenti romani, filme romanesti independente, ipiff 2016

Opinii: