REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de FilmIPIFF se pregătește de a X-a ediție, la Cinemateca Eforie


     Cea de-a X-a ediție a Festivalului Indie al Producătorilor de Film Independenți (IPIFF) se desfășoară între 17 și 19 decembrie 2015, la Cinemateca Eforie.
    În cadrul IPIFF vor fi văzute scurt și lungmetraje românești independente (fără sprijin CNC), precum și scurtmetraje produse în cadrul școlilor de film. Anul acesta, din competiție fac parte următoarele titluri: Alt Love Building (r. Iulia Rugină), Autoportretul unei fete cuminți (r. Ana Lungu), Lumea e a mea (r. Nicolae Constantin Tănase), București Non Stop (r. Dan Chișu), Aliyah DaDa (r. Oana Giurgiu), București, unde ești? (r. Vlad Petri) și Pașaport de Germania (r. Răzvan Georgescu). Acestei liste urmează să i se mai adauge un lungmetraj.
   Festivalul Producătorilor de Film și Audiovizual din România este organizat de Uniunea Producătorilor de Film și Audiovizual din România – Patronatul Societăților de Producție din Cinematografie și Televiziune, cu sprijinul Național al Cinematografiei și al Arhivei Naționale de Film – Cinemateca Română.
     Detalii: www.ipiff.ro
 


Galerie Foto

Cuvinte cheie: aliyah dada documentar, autoportretul unei fete cuminți film, fesstival de film românesc bucurești, ipiff 2015, lumea e a mea film

Opinii: