REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de Film



Înscrieri la masterclass cu Mihai Chirilov


     Student Hub prezintă Masterclass #3: Cum încap filmele într-un festival, un curs despre direcția artistică a unui festival de film de la selecție la programare, susținut de Mihai Chirilov, co-fondator și director artistic al Festivalului Internațional de Film Transilvania - TIFF.
     Festivalurile de film sunt rezultatul muncii unei echipe numeroase, iar personalitatea lor este conturată de alegerile directorului artistic. Pe lângă selecția și programarea filmelor din competițiile naționale și internaționale, festivalurile aduc în atenția publicului retrospective și evenimente conexe. Joi, 3 mai, Mihai Chirilov va împărtăși celor prezenți din experiența lui practică: cum iau naștere secțiunile dintr-un festival, cum repartizezi filmele în funcție de specificul spațiilor de proiecție, cum se lucrează într-o echipă de programare și cum negociezi și aduci fizic filmele vor fi câteva dintre subiectele atinse. Prezentarea va fi urmată și de o sesiune Q&A în care participanții sunt încurajați să-și exprime curiozitățile în dialog direct cu invitatul.
     Participarea este liberă. Numărul de locuri este limitat. 
     Pentru înscriere, trimite un mail cu subiectul Înscriere Masterclass #3, care să conțină numele, prenumele și universitatea la care studiezi, la events@romfilmdevelopment.org
     În limita locurilor disponibile, masterclass-ul este deschis și pentru cei care activează în industria filmului sau cinefilii care vor să descopere lumea din spatele ecranului.
     Detalii: Facebook
(25.04.2018)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: asociatia pentru dezvoltarea filmului romanesc, cinetic, festival de film, masterclass, mihai chirilov

Opinii: