REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de FilmHorațiu Mălăele filmează ”Luca”, povestea unui tânăr expat


     După succesele filmelor Nunta mută și Funeralii fericite, Horațiu Mălăele și scenaristul Adrian Lustig fac din nou echipă, pentru a aduce pe ecrane povestea lui Luca, un tânăr expat întors în țară după 20 de ani. Luca Plătici, interpretat de István Téglás, descoperă o lume pe care nu o mai cunoaște. Cu ajutorul Giuliei (Mădălina Craiu) și a câtorva oameni din fosta sa viață, Luca reușește să își învingă fantomele trecutului și să afle sensul existenței sale.
     În regia lui Horațiu Mălăele, Luca este o poveste captivantă dedicată publicului larg, povestit cu uneltele unuia dintre cei mai longevivi autori de teatru și film, îmbinând elemente de thriller, comedie și aventură.
Din distribuție fac parte: Istvan Teglas, Andi Vasluianu, Mădălina Craiu, Horațiu Mălăele, Rodica Mandache, Liana Mărgineanu, Bogdan Mălăele, Giulia Nahmany și mulți alții. Director de fotografie este George Dăscălescu. Filmările au loc în perioada 5 septembrie - 4 octombrie 2018 în București și Buftea.
     Luca este o co-producție Fundația Teatru Contemporan și Movie Production Entertainment. Producători Adrian Lustig și Cristina Dobrițoiu. Producție finanțată cu sprijinul Centrului Național al Cinematografiei, Cinema City, Group M, Publicis Group Media Bucharest, Next Advertising Achizitii, United Media și Dedeman. Partener principal: Compania Națională Aeroporturi București Parteneri: Groupama Asigurări, AQUA Carpatica.
(6.09.2018)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: adrian lustig, fundatia teatru contemporan, horatiu malaele, istvan teglas, luca film, madalina craiu

Opinii: