REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de FilmFeli debutează în „Fixeur”


     Cunoscuta artistă din industria muzicală românească, Feli debutează pe marile ecrane în cel mai nou lungmetraj semnat de regizorul Adrian Sitaru, Fixeur. Pelicula va rula din 27 ianuarie în cinematografele din România, fiind distribuită de Domestic Film.
     Feli joacă rolul unei cântărețe dintr-un restaurant. Spectatorii o vor vedea interpretând „Je ne regrette rien”, piesa lui Edith Piaf, și „Lume, lume” (Maria Tănase).
     Mai multe despre cum a decurs filmarea pentru „Fixeur”, puteți afla urmărind reportajul realizat de AaRC despre producția acestui film.
     „Sunt fericită pentru că am trăit această experiență și deși am avut de interpretat un rol cameo, mi-a deschis pofta de actorie când am văzut cât de interesantă este lumea filmului. Rolul a fost fix pe inima mea și în legătură directă cu ceea ce simt că sunt eu: muzica. Și mă întreb oare care erau șansele să cânt chiar două dintre piesele pe care eu le iubesc: „Je ne regrette rien”, Edith Piaf, și „Lume, lume”, Maria Tănase, unica Maria Tănase, pe care o țin în inima mea de când eram copilă,” declară Feli. 
     Detalii: Facebook 


Galerie Foto

Cuvinte cheie: adrian sitaru, feli, fixeur film, premiera romaneasca

Opinii: