REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de Film



FAQiff 2015: Genderbread Kit și „Guttman x5”


     Duminică, 8 noiembrie, FAQiff a pregătit publicului două evenimente speciale: Genderbread Kit și Guttman x5, cu Yair Hochner ca invitat special. Intrarea este liberă.
     Genderbread Kit începe la ora  11.00, la Journey Pub. În cadrul conferinței, Jonah Lamers și Leah Buragiewicz vor discuta despre acest proiect educațional, care explică identitatea de gen și diversitatea sexuală copiilor. The Genderbread Kit a fost nominalizat de către Ministerul Culturii, Științei și Educației din Olanda la 2015 LGBT Innovation Award.
     De la ora 14.00, la Journey Pub, va fi proiectat Guttman x5, film produs de Yair Hochner. Scenariul este compus din cinci episoade diferite, inspirate din viața sau filmele regizorului Amos Guttman: o lucrătoare sexuală, doi dependenți de droguri, un tânăr abuzat sexual, o grădină gay din Tel Aviv, începutul anilor ’80 sau o discuție despre ce s-a schimbat în ultimii treizeci de ani pentru comunitatea LGBT.
     La Cinema Studio, programul continuă cu  trei calupuri de scurtmetraje, care încep la ora 13.00, și cu două lungmetraje, de la 19.00 și 21.00.
     Detalii: Program // Facebook
 


Galerie Foto

Cuvinte cheie: faqiff 2015, genderbread kit, guttman x5 film, yair hochner

Opinii: