REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de Film



Echipa filmului „Câini” se întâlnește cu publicul din București


     Cel mai așteptat thriller românesc al anului, Câini (regia Bogdan Mirică), va avea o proiecție specială, în avanpremieră, la Teatrul de Vară din Herăstrău joi, 22 septembrie, de la 20.30.
     Regizorul, o parte din echipa filmului și actorii din rolurile principale, Dragoş Bucur, Vlad Ivanov și Gheorghe Visu, se vor întâlni cu publicul și vor povesti despre experiența de la filmări, emoțiile de la Cannes, TIFF și Sarajevo, unde Câini a avut proiecții cu casa închisă și a câștigat premii importante. Biletele pot fi cumpărate în avans de pe www.eventbook.ro.
     Proiecții speciale și întâlniri cu realizatorii și actorii filmului vor fi organizate în mai multe orașe din țară, iar programul lor va fi anunțat în curând. Din 23 septembrie, Câini poate fi văzut pe ecranele din România, distribuit de Transilvania Film.
     Câini marchează debutul în lungmetraj al lui Bogdan Mirică, scenaristul și co-regizorul serialului HBO Umbre. Filmul a fost premiat la Festivalul de la Cannes, a câștigat Trofeul Transilvania la TIFF 2016 și două premii la Festivalul de la Sarajevo: Heart of Sarajevo pentru Cel mai bun actor - Gheorghe Visu, și Mențiunea Specială a Juriului. În această toamnă, filmul va fi proiectat în festivaluri din Finlanda, Norvegia, Canada, Polonia, Israel, Spania, Portugalia, Germania, Suedia, Statele Unite și Italia.
     Detalii: www.caini-filmul.ro
(07.09.2016)

Cuvinte cheie: avanpremiera, bogdan mirica, caini film, dragos bucur, gheorghe visu, vlad ivanov

Opinii: