REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de FilmDouă premii în acest weekend pentru „Lemonade”


     Weekend plin de reușite pentru Lemonade, cel mai recent film al regizoarei Ioana Uricaru. După ce în august a fost distins cu Premiul pentru cel mai bun regizor la Festivalul de Film de la Sarajevo, filmul a luat sâmbătă Marele premiu la International Women’s Film Festival of Salé, Maroc, unde a fost prezentat în secțiunea competiției oficiale, alături de alte 11 filme.
     Lemonade a câștigat și Premiul pentru cel mai bun film, acordat prin votul publicului, la Ars Independent Festival din Katowice, Polonia.
     Tot în acest weekend, Lemonade a închis a 9-a ediție a Festivalului de Film Jagran din Delhi și a fost prezentat într-o serie de proiecții itinerante în alte 16 orașe din India.
     În România, Luna de de miere/Lemonade va putea fi văzut în cinematografe începând cu 26 octombrie 2018, fiind distribuit de Voodoo Films. Pe lângă de proiecțiile din Capitală, filmul va rula la Iași, Timișoara, Ploiești, Cluj, Constanța, Vaslui, Brașov, Lugoj, Călărași, Buzău, Suceava, Pitești, Târgu Mureș, Reșița, Caransebeș, Vulcan, Oravița, Sibiu, Galați, Slobozia, Sfântu Gheorghe și Arad.
     Detalii: Lemonade FB
(02.10.2018)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: ioana uricaru, lemonade film, luna de miere film, premiera romaneasca, voodoo films

Opinii: