REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de FilmDana Rogoz este micuța dansatoare din animația ,,Balerina”


     Aflată la primul ei rol principal de dublaj, Dana Rogoz îi dă voce simpaticei dansatoare Felicie din spectaculoasa animație 3D Balerina, care va intra pe marile ecrane din 3 martie.
     Despre așteptările sale şi rolul  din Balerina, Dana Rogoz a declarat: ,,În copilărie mi-am dorit să fiu stewardesă, pentru că aveam o prietenă de la care înțelesesem că meseria asta e despre a zbura cu avionul și a te întoarce acasă cu multe cadouri pentru copii. Să zicem că la vârsta micuţei balerine Felicie îmi doream deja să fiu actriţă. Am dublat mai multe personaje de-a lungul ultimilor ani, însă acesta este primul rol principal. Sigur e multă emoţie. Baletul nu este un sport. Este o artă. Exact ca şi actoria. Înseamnă foarte multă muncă, indiferent de oră, zi sau de viaţa personală. Trebuie să fii acolo cu totul. Din 3 martie, voi fi cea mai simpatică dansatoare, promit!”, a concluzionat artista.
     Animaţia 3D Balerina prezintă aventura lui Felicie, o tânără orfană care are o singură pasiune: dansul.  Alături de Victor, cel mai bun prieten al său care îşi doreşte să devină un inventator renumit, pun la cale un plan extrem de îndrăzneţ pentru a fugi din orfelinat direct la Paris, Oraşul Luminilor şi al tuturor posibilităţilor.
 
(16.02.2017)

Cuvinte cheie: animatie dublata, balerina animatie, dana rogoz

Opinii: