REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de FilmConferința de presă on line „colectiv”, la Festivalul de Film de la Veneția


     Mâine, 4 septembrie, ora 14:00 (ora României) are loc conferința de presă a lansării filmului colectiv, în cadrul Festivalului de Film de la Veneția. La conferință vor fi prezenți protagoniștii și membrii echipei de producție: Alexander Nanau, Antoaneta Opriș, Bianca Oana, Mihai Grecea, Cătălin Tolontan, Mirela Neag, Razvan Luțac, Camelia Roiu, Vlad Voiculescu, Tedy, Narcis și Mihaela Hogea.
     Conferința va fi transmisă live, pe pagina de Facebook a Festivalului. Conferința de presă va fi urmată de o transmisiune live a covorului roșu, de la ora 15:00 (ora României), unde vor fi prezenți protagoniștii și echipa de producție.
     Ambele momente sunt transmise live pe pagina La Biennale di Venezia, pe website-urile Festivalului și RaiMovie.
     colectiv face parte din selecția oficială și va fi prezentat în secțiunea „Out of Competition” în cadrul festivalului. Documentarul spune povestea primului an de după incendiul din clubul Colectiv, urmărind autoritățile și jurnaliștii, într-o interacțiune permanentă de căutare și expunere a adevărului. Este un film despre sistem versus oameni, despre adevăr versus manipulare, despre interes personal versus interes public, despre curaj și responsabilitate individuale.
(03.04.2019)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: alexander nanau, alexander nanau production, colectiv film, incendiu club colectiv

Opinii: