REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de Film



„Cel ales”, proiectat la ICR Budapesta


     Institutul Cultural Român Budapesta reia programul „Filme românești de azi", în cadrul căruia vor fi proiectate filme românești recente, în perioada iunie - august 2016.
     Pe 20 iunie 2016, ora 19.00, ICR Budapesta organizează proiecția filmului artistic Cel ales, regizat de Cristian Comeagă. Filmul va fi proiectat la ICR Budapesta cu subtitrare în limba maghiară.
     „Dacă funcționează ce am imaginat, spectatorii nu trebuie să rețină nimic, mesajul li se va imprima fără știrea lor în memoria afectivă. Mi-aș dori, totuși, să rămână cu ultima imagine a filmului pe retină, aceea a unei mări senine și sclipitoare la răsărit de soare și să simtă, nu să înțeleagă, să simtă că indiferent cât de lung și încurcat ne e drumul, ajunge întotdeauna în locul din care am plecat,” spune regizorul Cristian Comeagă.
     Cel ales a fost prezentat în premieră în Ungaria în cadrul celei de a X-a ediții a „Săptămânii filmului românesc la Budapesta" organizate de ICR Budapesta pe 14 octombrie 2015.
     Detalii: Icr.ro
(16.06.2016)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: cel ales film, cristian comeaga, institutul cultural roman budapesta, saptamana filmului romanesc la budapesta, the chosen one film

Opinii: