REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de FilmCătălin Olaru, câștigătorul „Fii critic la Cannes!”, se pregătește de festival


     În octombrie 2015, cu ocazia celei de-a șasea ediții a festivalului de film Les Films de Cannes à Bucarest, tinerilor critici de film le-a fost lansată o provocare: concursul „Fii critic la Cannes!”.
     Câștigătorul urma să plece să participe, în calitate de corespondent, la celebrul Festival de la Cannes, între 11 și 22 mai 2016.
     Juriul concursului, format din reprezentanți ai Asociației Culturale Control N și ai Les Films de Cannes à Bucarest, l-a desemnat câștigător pe Cătălin Olaru. Acesta se pregătește de participarea la Festivalul de la Cannes, transportul, cazarea și acreditarea fiindu-i complet asigurate. Cătălin va transmite știri la cald despre filmele de la Cannes, în exclusivitate pentru Adevărul, precum și pentru pagina de Facebook și site-ul oficial Les Films de Cannes à Bucarest. Totodată, va fi unul dintre invitații celei de-a șaptea ediții a festivalului de la București, care va avea loc în perioada 14 – 23 octombrie 2016.
     Detalii: Les Films de Cannes a Bucarest


Galerie Foto

Cuvinte cheie: cannes 2016, catalin olaru, concurs fii critic la cannes, les films de cannes a bucarest 2015

Opinii: