REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de FilmCaravana „Breaking News” continuă la Târgu Mureș, Brașov și Constanța


     Breaking News, în regia Iuliei Rugină, cu Andi Vasluianu și Voica Oltean în rolurile principale a intrat în cinematografe pe 29 septembrie. Filmul poate fi văzut săptămâna aceasta în orașele: București, Arad, Baia Mare, Bârlad, Bistrița, Botoșani, Brașov, Brăila, Buzău, Caransebeș, Cluj, Constanța, Craiova, Deva, Focșani, Galați, Gura Humorului, Lugoj, Iași, Odobești, Oravița, Piatra Neamț, Ploiești, Pitești, Râmnicu Sărat, Reșița, Sibiu, Slobozia, Suceava, Târgu Jiu, Târgu Mureș, Timișoara, Tulcea, Vaslui, Vulcan.
     În zilele următoare, echipa formată din regizoarea Iulia Rugină și actrița Voica Oltean va poposi la Târgu Mureș, orașul natal al tinerei actrițe. Joi, 5 octombrie, vor avea loc două proiecții la Cinema Arta 3D, una de la ora 19.00 și una de la ora 20.00. Echipa va pleca apoi spre Brașov, unde proiecția va avea loc vineri, 6 octombrie, la Cinema One, de la ora 19.00. Orașul care va închide caravana va fi Constanța: proiecția va avea loc sâmbătă, 7 octombrie, la Cityplex Constanța, de la ora 19.00. De altfel, filmările au avut loc pe litoral, la Mangalia, Eforie Sud și Saturn.
     Echipa filmului Breaking News s-a întâlnit deja cu spectatorii din 11 orașe. La Cluj, discuția cu publicul de după film a durat peste o oră și jumătate. La Botoșani, la cinematograful Unirea, sala a fost plină cu tineri, care au stat apoi la o lungă sesiune de autografe și discuții cu Andi Vasluianu, Voica  Oltean și Iulia Rugină.
     Reacțiile publicului au avut un numitor comun: povestea filmului Breaking News a emoționat, iar jocul tinerei Voica Oltean a impresionat, de la Ploiești, la Caransebeș, Reșița, Timișoara, Arad, Cluj, Iași, Sibiu, Suceava, Botoșani, la Gura Humorului. „A fost primul film pe care l-am făcut, e nouă pentru mine ideea de caravană şi de oameni în sală, este frumos ce se întâmplă, contează enorm că aţi venit,” a spus actrița Voica Oltean.
     „Orice spectator este important. Chiar dacă este doar un singur spectator în sală, este de ajuns pentru mine,”  a spus Andi Vasluianu, și el prezent la proiecțiile din unele orașe.
     Detalii: Breaking News-The Movie
(04.10.2017)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: andi vasluianu, breaking news film, iulia rugina, transilvania film, voica oltean

Opinii: