REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de Film„Călătoria fantastică a Maronei”, selectat la Animation Is Film Festival


     Călătoria fantastică a Maronei a fost selectat în competiția oficială a Animation Is Film Festival 2019, care va avea loc între 18 și 20 octombrie, la Hollywood.
     Filmul este cea mai recentă producție semnată de regizoarea Anca Damian, după un scenariu de Anghel Damian. Filmul a avut premiera mondială în cadrul competiției de la Annecy, va fi distribuit în SUA de către Gkids și urmează să aibă premiera românească în deschiderea Animest 2019.
     Călătoria fantastică a Maronei ne dezvăluie un basm modern despre dragoste necondiționată și sacrificiu. Micuța cățelușă Marona, cu nasul în formă de inimă, născută în urma unei povești de iubire dintre un dog argentinian și o metisă atragătoare, lasă urme profunde în viețile stăpînilor care, rând pe rând, o primesc în familiile lor.
     Detalii: Variety
(16.09.2019)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: anca damian, anghel damian, animatii romanesti, animation is film festival 2019, calatoria fantastica a maronei film

Opinii: