REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de Film„Breaking News”, la Săptămâna Tinerei Cinematografii Europene


     Pentru al doilea an consecutiv, Institutul Cultural Român de la Madrid se alătură Centrului Cultural Conde Duque și rețelei EUNIC într-un proiect de film care promovează operele cinematografice prezentate de tineri creatori de filme europene, acordând un rol deosebit femeilor regizor.
     Cea de-a doua ediție a Săptămânii Tinerei Cinematografii Europene, care se va desfășura în perioada 13-17 februarie 2018 la Centrul Cultural Conde Duque din Madrid, va prezenta 10 lungmetraje din ţări precum Marea Britanie, Franța, Polonia, Austria, Italia, Germania, Bulgaria, Spania și România.
     Breaking News, regizat de Iulia Rugină, cu Andi Vasluianu și Voica Oltean în rolurile principale, va încheia seria de proiecţii pe 17 februarie.
     Breaking News, al treilea lungmetraj al Iuliei Rugină, după succesul de public Love Building (2013) și continuarea Alt Love Building (2014), prezintă drama unui jurnalist forțat să facă un reportaj in memoriam după moartea tragică a colegului său, dar în încercarea de a compensa moartea fostului coleg, protagonistul îi ia, pe nesimţite, locul.
     Detalii: ICR Madrid // IcrMadrid
(13.02.2018)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: andi vasluianu, braking news film, institutul cultural roman madrid, iulia rugina, voica oltean

Opinii: