REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de FilmAylin Cadîr – „Tudo” este cel mai dificil proiect la care a participat


     Cunoscută pentru activitatea artistică diversă, Aylin Cadîr revine pe marile ecrane ale cinematografelor, din 13 mai, cu Tudo (regia Iura Luncașu).
     Timp de 8 zile, Aylin a filmat alături de o echipă restrânsă, formată din doar 17 oameni. „Iura mi-a povestit despre proiect când era la nivel de concept și încrederea lui că aș putea face acest personaj mi-a dat curaj. A fost cel mai dificil proiect la care am lucrat din punct de vedere fizic, dar nu ai ocazia des de a juca așa ceva. Echipa restrânsă mi-a dat o intimitate a lucrului, de care aveam nevoie pentru un astfel de personaj. M-am simțit ca într-o echipă în care toată lumea a venit cu tot ce a putut,” spune Aylin despre Tudo.
     Personajul ei, Sălbatica, este o fată crescută în munți, departe de civilizație. Un personaj care descoperă lumea prin ochii celorlalți. Rămasă singură, fără apărare, Sălbatica este apărată de Tudor, un tânăr student la medicină.


Galerie Foto

Cuvinte cheie: aylin cadir, iura lincasu, premiera romaneasca, tudo film

Opinii: