REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de FilmAu început înscrierile pentru BUZZ CEE 2017


     Festivalul de film BUZZ CEE (9-14 mai 2017, Buzău) invită cineaștii și distribuitorii de film din Europa Centrală și de Sud-Est (inclusiv Grecia și Turcia) să își înscrie producțiile în secțiunile competiționale din cadrul festivalului până la data de 20 februarie 2017.
     Filmele pot fi înscrise prin intermediul portalului Film Freeway: filmfreeway.com/festival/BUZZCEE.
     În competiție vor intra producții de lungmetraj, scurtmetraj, documentar, scurtmetraj și  film studențesc de scurtmetraj, care vor fi alese de echipa de selecție a festivalului.
     Filmele câștigătoare ale ediției anterioare au fost Sin & Illy Still Alive, lungmetrajul de debut al regizoarei germane Maria Hengge, care a primit trofeul Long BUZZ , documentarul  Roboțelul de aur, realizat de tinerii regizori Mihai Dragolea și Radu Constantin Mocanu, care au plecat acasă cu Trofeul Real BUZZ, și Dispozitiv 0068, scurtmetrajul  realizat de Radu Bărbulescu, care a luat Trofeul Short BUZZ.
     BUZZ CEE este un festival internațional de film - organizat de Asociația CulturALL și dedicat regiunii Europa Centrală și de Sud-Est.
     Detalii: buzzcee.ro
(01.02.2017)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: buzz cee 2017, buzz cee festival de film buzau, filme europa centrala si de sud est, inscrieri festival de film

Opinii: